tiistai 22. toukokuuta 2018

Tiistai 22.5

Tänään me lähdimme 7:45 hostellilta aamupalapaikkaamme Bazilikaan. Siellä saimme herkullisen aamupalan, joka oli poikien mielestä jokseenkin riittämätön.
Tarjolla oli esim. Jogurttia, granolaa, mansikoita, croisantteja, leipää ja appelsiini mehua.

Aamupalalta jatkoimme matkaa paikallisbussilla Polhov Gradeciin. Meidät otettiin lämmöllä vastaan ja paikalliset ysiluokkalaiset tulivat meitä vastaan asemalle sateenvarjojen kanssa ja sieltä kävelimme koululle. Siellä meillä oli järjestetty monenlaista ohjelmaa, Suomi ja Slovenia esittelyt, tietovisa ja monenlaisia musiikkiesityksiä ja Slovenialaiset kyselivät meiltä suomalaisesta koulujärjestelmästä. Julkaisimme myös tekemämme kierrätystutkimuksen tulokset. Tämän lisäksi istutimme kirsikkapuun ENO-verkkokoulun hengessä. Söimme myös Slovenialaista kouluruokaa heidän kanssaan. Saimme myös viettää vapaa-aikaa nuorten kanssa ja esim. pelata ulkopelejä.  Slovenialaiset oppilaat eivät saa käyttää puhelimiaan edes välitunneilla. Viiden aikaan lähdimme bussilla hostellille hetkeksi huilaamaan.

Seitsemän maissa lähdimme keskustaan kävellen. Kuljimme viiden hengen porukoissa, saimme ruokarahaa ja saimme valita missä söimme. 21:30 tapasimme toisemme Ljubljanan keskustassa ja lähdimme kävelemään hostelliin.

Voitte laittaa meille terveisiä kommentteissa, huomenna kirjoittelemme taas













 

1 kommentti:

  1. Kiitos kaikille aivan ihanista kuvista. Teidän tunnelmat välittyy hyvin tänne kotitietokoneelle asti. Koulupäivä kuulosti oikein kivalta ja maisemat näyttää hienoilta. Isot terveiset täältä kaikille siellä oleville! Nauttikaahan yhdessä olemisesta ja uusista kokemuksista!

    VastaaPoista

Perjantai 25.5.

Oli viimeinen päivä Sloveniassa. Tänään saimme nukkua vähän pidempään kuin aiemmin, sillä aamupala oli vasta yhdeksältä. Sen jälkeen lähdimm...